sâmbătă, 13 februarie 2010

Drumul spre scoala

Cum mie imi place de obicei sa imi complic existenta, nu am ezitat nici de aceasta data. Puteam sa imi aleg cursuri de business management de la inceput si asta ar fi insemnat 15 min pana la scoala. Dar eu nu ca batman batman, am venit pt management cultural asta fac. Si uite asa plimbarica de 40 min pana la scoala. Pana o fost "cald" si frumos o fost dragut, cu bicicleta prin parc. Cand o venit iarna, o fost mai stramt dar asa-i in tenis!
Si uite asa vine semestrul doi...cand ma gandesc eu ce tare ar fi sa imi iau si niste cursuri de business management ,deci nu numa sa ma plim 40 de minute(cultural campus) ci si inca 30 min pana la celalt campus(kasarmi campus) si alte 20 min acasa...
si uite asa trece viata...adrenalina vine cand ma gandesc sa fac toate astea pe bicicleta: cel mai extrem sport ce l-am practicat pana acum. Trebe clar minim 3 straturi de haine...stiti voi, ca la munte...caciula, gluga, 2 perechi de manusi si pedalam, pedalam...condensul de pe ochelari ingheata, parul e bocna inca 10 minute dupa ce ajung la scoala, la scoala scoate suprapantaloni, pune suprapantaloni...ca asa-i in tenis! :)
















2 comentarii:

Anonim spunea...

Cata zapada, cat amar de drum...

Maria spunea...

Feeric peisaj.